Bofællesskabet - Boffen

Her bor vi syv m og k medlemmer, som deler køkken, stue og toiletter, og derudover deles vi om pligter og rengøring..

Vi kalder det bofælleskab frem for kollegium, da vi værner om det sociale, og har obligatorisk fællesspisning en gang om ugen, hvor vi hygger os og laver mad.

Vi er en broget samling unge mennesker i 20’erne, de fleste studerende, og det er dejligt at dele et hjem sammen i en travl hverdag.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores bofælleskab, kan du skrive en uopfordret ansøgning til sundby@kfum-kfuk.dk. Vi har ikke venteliste, men ansøger ad.hoc, og det vil stå her på hjemmesiden, når vi mangler en ny beboer.

 

Fælles KFUM og KFUK Sankt Hans:

Til Sankt Hans tager boffen sammen med fodboldklubben i bygningen et nyt initiativ om flere fælles arrangementer i huset. Derfor fejrede vi årets længste dag ved at tænde op i grillen, stege bøffer og brænde hvidløgsflutes på, mens der var valgfri VM-kamp på storskærm i fodboldklubben. Derefter tog vi sammen til båltænding på Christianshavn.

Arrangementet er blevet til en tradition, og hvert år indbydes fodboldklub, bofællesskab, bestyrelse, KFUM&K’ere fra hele København samt venner til en hyggelig og festlig aften.